Rollatorband.nl aanwezig op Support Beurs!

Wij zullen aanwezig zijn op de Support beurs van 15 t/m 18 juni! Het nieuwe product is te vinden op het innovatieplein. Bij stand 08.KH11. 

Bij de stand is het mogelijk de Rollator Rugband te testen, vragen te stellen en iedere dag zal er een product verloot worden! Kom dus zeker even langs om kennis te maken!

Over de Rollator Rugband 

De Rollator Rugband is ontwikkeld door Mida Schutte en Robin Captijn (laatstgenoemde zal aanwezig zijn op de beurs). Het ADL hulpmiddel zorgt ervoor dat er een middels een natuurlijke houding goed achter de rollator gelopen kan worden. 

“De reden dat we de band ontwikkeld hebben, is omdat we willen dat mensen zolang en zo goed mogelijk kunnen bewegen. Want dat maakt gelukkig”, aldus Robin Captijn. 

Afspraak maken 

Het is mogelijk voorafgaand aan de beurs een moment in te plannen zodat jij zeker weet dat er tijd is om het product te testen en te bekijken. We kunnen ook een van onze adviseurs vrijhouden hiervoor. Een afspraak op de Support Beurs kan gemaakt worden door een mail te sturen naar info@rollatorband.nl